Kermapossua sisäfileestä

5
(1)

Tarvitset

  • 2 kpl possun sisäfileet
  • suolaa
  • mustapippuria rouhittuna
  • ½-1  lihafondi
  • 3 prk Arlan lempikermaa 22%
  • rasvaa paistamiseen

Ohjeet

Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.

Putsaa lihat kalvoista yms. Leikkaa noin 1-1½cm pakuisiksi viipaleiksi. 
Mausta suolalla ja pippurilla. Paista lihat molemmilta puolilta kuumalla
pannulla  erissä. Paistetaan vain sen verran et saadaan pieni väri
pintaan. Laita uunivuokaan.

Lopuksi pannulle kermat. Lämmitä hetki ja sekoita samalla. Lisää
joukkoon fondi. Kun fondi on liuennut kerman joukkoon, niin kaada
kermaseos lihojen päälle.

Vuoka uuniin 150C kiertoilma noin 1h.



Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 5 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa