Jälkiruoat ja kakut
Glöet Sabayon marjoilla
Jouluinen Sara La Fountainin laatima GLÖET resepti. Glöet Sabayon marjoilla 5 kananmunan keltuaista 1 1/2 dl sokeria1 1/4 dl valkoista Glöet gl …
Liivatelehtien Bloom-arvo ei ole kotikokeille tuttu
Liivatelehtien monikäyttöisyys yllättää – kokeile vaahtokarkkeja tai balsamicokaviaaria Liivate eli gelatiini on proteiinista koostuva ruoka …
Kuorrutetut suklaamuffinit
Voit koristella kuorrutettavat muffinit värikkäillä nonparelleilla. Vain mielikuvitus on rajanasi! 150 g voita
100 g tummaa suklaata
3 kananmunaa
…
Valeviinerit
Tämä vaniljakreemillä täytetty leivonnainen muistuttaa viineriä, mutta on koostumukseltaan kuitenkin enemmän pullamainen. Taikina 2 1⁄2 dl kylmää …
Gluteeniton peltipulla
6 dl haaleaa vettä3 pussia (Lidl) kuivahiivaa1 tl suolaa2 dl sokeria (erikoishieno)1-1½ rkl kardemummaa150 g sulatettua voita tai- …
Oreopallot suklaakuorrutteella
400g Oreo keksejä 200g tuorejuustoa 350g suklaata Murskaa keksit todella hienoksi jauheeksi täytteineen.Ota sivuun keksimurskaa koristelua …
Superkuohkea kakku
Jos kahvittelun lomassa on tapana nauttia erilaisia kahvileipiä, etkä vierasta leipomista, niin tämä resepti kannattaa laittaa talteen. Lopputulos …
Kahvimoussekakku/ kahvijuustokakku
Pohja: 1½ pkt Fazerin Cafe latte keksejä noin 40g rasvaa 1 pss Cappuccinojauhe + vajaa 1rkl pikakahvijauhe, loraus kahvilikööriä. Vuoraa …
Mansikkajuustokakku
Sivuston ensimmäinen jälkiruoka sattuu olemaan juustokakku, yksi oma suosikkini. Yksinkertainen muropohja ja mansikoita päällä – ei se muuta …