Millaista viiniä Suomessa ostetaan verkosta?

0
(0)

Usein viiniä ostavat asiakkaat haluavat vain ostaa laadukasta juomaa. Vaikka viinin myynti on nyt varsin suosittu, erityisesti verkkopalveluissa. Ja sitten alkavat valinnan vaikeudet:

  • valkoinen tai punainen
  • kuiva tai puolimakea 
  • kallista tai halpaa 

Ei kuitenkaan ole olemassa yhtä ainoaa viiniä, joka sopii kaikille, eikä ole olemassa peruskriteeriä viinin valintaan. Ja ostaa viiniä Suomessa sinun pitäisi valita viini yksinomaan omien mieltymystesi ja taloudellisten mahdollisuuksiesi mukaan. On kuitenkin olemassa joitakin yksinkertaisia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan laajan viinivalikoiman verkkokaupassa. 

Online vai offline? Mistä on paras paikka ostaa viiniä?

Usein asiakkaat ihmettelevät, missä on paras osta viiniä. Online-viinikaupat tai supermarketissa. Monet valitsevat verkkopalvelun, koska sen avulla on helppo valita oikea alkoholi, kun mukaan on liitetty suodatin, jolla on oikeat ominaisuudet, kun taas supermarketissa on luettava jokainen etiketti valitakseen oikean alkoholin. Verkkokaupan etuja ovat myös laatu, saatavuus, laaja valikoima ja tietenkin toimitus kotiin ilman suurempia ponnisteluja. 

  • Valitse nuori viini
  • Lue palautetta muilta asiakkailta
  • Kiinnitä huomiota sokeripitoisuuteen
  • Tutustu uusiin alueisiin 
  • Myös hinnalla on suuri merkitys

Olemme kirjoittaneet kustakin kohdasta tarkemmin jäljempänä: 

1. On parempi valita nuori viini

”Mitä kauemmin viiniä vanhentuu, sitä parempi se on” on suosittu sääntö. Tämä koskee kuitenkin vain kalliita keräilyesineitä. Keskivertoviinojen osalta nuorempi viiniä on suositeltavampi, sillä useimmat viinit ovat maultaan ja aromiltaan täydellisimpiä ensimmäisten vuosiensa aikana.

2. Lue palautetta muilta asiakkailta

Jos et osaa päättää laatuviiniä, lue niiden asiakkaiden arvosteluja, jotka ovat jo ostaneet mieleisiäsi viinejä. Yritä ostaa se, jolla on parhaat asiakasarviot. 

3. On tärkeää kiinnittää huomiota sokeripitoisuuteen.

Viinin maku ja aromi eivät määräydy vain rypäleiden tyypin ja kypsytysajan perusteella. Myös sokeripitoisuuden arviointia ei kannata unohtaa. Tämä voi auttaa määrittämään tärkeimmän asian: viinin luokan. Sieltä voit valita tietyn merkin ja Osta viiniä netistä Suomessa on paljon helpompaa.

4. Älä pelkää kokeilla viinejä alueilta, jotka ovat sinulle uusia.

Ranskassa ja Italiassa valmistetaan erinomaista viiniä. Suurten nimien huippujuomia ei kuitenkaan löydy keskihintaisesta hintaluokasta. Se ei kuitenkaan ole mikään syy kieltää itseltäsi laatuviinin maistelun iloa. Euroopan perinteisten viininviljelyalueiden ulkopuolisilta alueilta peräisin olevia vähemmän suosittuja tuotemerkkejä kannattaa tarkastella lähemmin.

5. Hinnalla on merkitystä

Monet luulevat, että halpa viini on yhtä hyvää kuin kallis viini, mutta he ovat väärässä. Asiantuntijat kehottavat varomaan yli 20 dollarin hintaisia juomia. Näillä rahoilla voit ostaa viinin, joka ei ehkä ole keräilykohde, mutta joka on romanttisen illallisen tai perhejuhlan arvoinen.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa