Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Broilerivuoka

700-800g broilerin fileitä naturell

muutama tomaatti

1 kesäkurpitsa

1prk Mutti kirsikkatomaatteja

1 prk (3,3dl) kermaa tai flora kuohu tms

Maizena tumma suuruste

suolaa, mustapippuria

1-2 tl sokeria

vettä

Rasvaa paistamiseen

Paista  broileria molemminpuolin sen verran, että saa hieman väriä.

Pienissä erin.  Suolaa ja pippuria maun mukaan molemmin puolin.  Laita paistetut broilerit uunivuokaa.  Pilko päälle pestyt tomaatit (poista kantaosa).

Paista  pilkottu kesäkurpitsa. Saa hieman ruskistua. Kaada nämä vuokaan.

Laita pannulle kerma, mutti ja vettä  parin desin verran max. Lämmitä nämä pannulla ja samalla paina kirsikkatomaatit murskaksi.  Lisää sokeri.  Saosta maizenalla. Oman maun mukaan saostus.  Kaada tämä kaikki vuokaan broiskun ja muiden päälle. Hieman voi siirrellä broilereita, että saa kastiketta tasaisesti.

Vuoka uuniin  175C* noin 40 min -1h.   Voit loppuvaiheessa laskea lämpötilaa tai peittää jos menee liian tummaksi. Riittää, että broileri on kypsää. Itse tykkään et saa maustua ja muhia.

Tarjoa riisin kera.

Tämä ruoka syntyi kaappien jämistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *