700-800g broilerin fileitä naturell
muutama tomaatti
1 kesäkurpitsa
1prk Mutti kirsikkatomaatteja
1 prk (3,3dl) kermaa tai flora kuohu tms
Maizena tumma suuruste
suolaa, mustapippuria
1-2 tl sokeria
vettä
Rasvaa paistamiseen
Paista broileria molemminpuolin sen verran, että saa hieman väriä.
Pienissä erin. Suolaa ja pippuria maun mukaan molemmin puolin. Laita paistetut broilerit uunivuokaa. Pilko päälle pestyt tomaatit (poista kantaosa).
Paista pilkottu kesäkurpitsa. Saa hieman ruskistua. Kaada nämä vuokaan.
Laita pannulle kerma, mutti ja vettä parin desin verran max. Lämmitä nämä pannulla ja samalla paina kirsikkatomaatit murskaksi. Lisää sokeri. Saosta maizenalla. Oman maun mukaan saostus. Kaada tämä kaikki vuokaan broiskun ja muiden päälle. Hieman voi siirrellä broilereita, että saa kastiketta tasaisesti.
Vuoka uuniin 175C* noin 40 min -1h. Voit loppuvaiheessa laskea lämpötilaa tai peittää jos menee liian tummaksi. Riittää, että broileri on kypsää. Itse tykkään et saa maustua ja muhia.
Tarjoa riisin kera.
Tämä ruoka syntyi kaappien jämistä.