Ainekset
n. 1kg naudan sisäfileetä kokonaisena
suolaa
rouhittua mustapipppuria
timjamia kuivattuna + tuoreena, jos mahdollista
voita + öljyä paistamiseen
Valmistusohjeet
Ota liha huoneenlämpöön useita tunteja ennen paistoa.
Aseta uuni 150*C.

Putsaa lihasta ylimääräiset kalvot sun muut roippeet. Hiero lihan pintaan mausteet.
Paista kauttaaltaan eli päätyjä myöden kuumalla pannulla, jossa voi + öljy. Ja mahdollisuuksien mukaan muutama oksa tuoretta timjamia. Lusikoi samalla paistorasvaa lihan päälle.
Aseta paistomittari lihan keskelle. Paista haluaamasi kypsyysasteeseen. Itse suosin 55-57 astetta. On sopivan rosee sisältä.
Ota liha pois uunista ja peitä foliolla. Anna levätä noin tunti ennen leikkaamista. Leikkaa ohuita siivuja.
