Timjamilla maustettu naudan sisäfilee

0
(0)

Ainekset

n. 1kg naudan sisäfileetä kokonaisena

suolaa

rouhittua mustapipppuria

timjamia kuivattuna + tuoreena, jos mahdollista

voita + öljyä paistamiseen

Valmistusohjeet

Ota liha huoneenlämpöön useita tunteja ennen paistoa.

Aseta uuni 150*C.

Putsaa lihasta ylimääräiset kalvot sun muut  roippeet.  Hiero lihan pintaan mausteet.

Paista kauttaaltaan eli päätyjä myöden kuumalla pannulla, jossa voi + öljy.  Ja mahdollisuuksien mukaan muutama oksa tuoretta timjamia. Lusikoi samalla paistorasvaa lihan päälle.

Aseta paistomittari lihan keskelle. Paista haluaamasi  kypsyysasteeseen. Itse suosin 55-57  astetta. On sopivan rosee sisältä.

Ota liha pois uunista ja peitä foliolla. Anna levätä noin tunti ennen leikkaamista.  Leikkaa ohuita siivuja.

Annoksessa lihan kanssa keitettyjä uusia perunoita sekä paistettuja kanttarelleja

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa