Kantarelleja oman maun mukaan
1 nippu kevätsipulia tummanvihreä varsiosa
suolaa maun mukaan
noin ½ tl valkopippuria rouheena myllystä
noin 2 tl timjamia
2-3 dl kuohukermaa
**200g Creme Bonjour tuorejuusto maustamaton ja/tai 1 prk Cantadou 140g
tuorejuusto piparjuuri

Silppua kantarellit pieneksi. Paahda sienistä neste pois kuivalla pannulla, mutta älä kuitenkaan paista kuivaksi. Älä käytä rasvaa. Lisää paiston aikana valkopippuria, timjamia ja lopuksi
suolaa. Laita toiseen astiaan jäähtymään.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkeaksi, mutta ei liian jämäkäksi. Nosta jääkaappiin odottamaan.
Silppua kevätsipuli ohuen ohuksi renkaaksi.
Notkista tuorejuustoa kulhossa. Lisää joukkoon sienet ja kevätsipuli hyvin sekoittaen. Lopuksi sekoita joukkoon vatkattu kermavaahto. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.
Peitä kulho ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään muutamaksi tunniksi.
Laittaessasi tarjolle voit koristella esim kevätsipulilla tai tuore timjami käy myös.

Tarjoa tätä leivän päällä, lisukkeena jouluaterialla, ruiskuppeihin jne.
** käytä vain yhtä tuorejuustoa tai tee kahdella maulla. Mikäli jaat niin huomio jakaa myös kermavaahto, sienet ja kevätsipuli. Jakaessa käytä 100g maustamatonta tuorejuustoa annokseen. Toiseen puolikkaaseen menee koko purkki piparjuurituorejuustoa.
Sulata pakastetut sienet yön yli jääkaapissa.