Bodylab Nutrition ja proteiini korvapuustit

0
(0)

-> Tämä artikkeli sisältää mainoslinkin Bodylab Nutritionille

Bodylab Nutrition on tunnettu urheiluravitsemuksen ja laadukkaiden proteiinituotteiden saralla. Yksi erityisen suosittu ja herkullinen tapa nauttia proteiinia on valmistaa proteiinipitoisia korvapuusteja käyttäen Bodylab Nutritionin tuotteita.

Resepti: Proteiinikorvapuustit

Ainekset:

 • 3 dl vehnäjauhoja
 • 1,5 dl Bodylab Whey 100 -proteiinijauhetta, vaniljan makuista
 • 2,5 dl maitoa tai kasvimaitoa
 • 25 g hiivaa
 • 1/2 tl suolaa
 • 2 rkl sokeria
 • 50 g sulatettua voita

Täyte:

 • 75 g pehmeää voita
 • 3 rkl kanelia
 • 3 rkl sokeria

Valmistusohjeet:

 1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää proteiinijauhe, sokeri, suola ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
 2. Lisää taikinaan sulatettu voi ja loput jauhoista vähitellen, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.
 3. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
 4. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja levitä sille pehmeä voi. Ripottele päälle kaneli ja sokeri.
 5. Kääri taikina rullalle ja leikkaa noin 2 cm paksuisiksi paloiksi. Nosta palat leivinpaperilla päällystetylle pellille.
 6. Anna korvapuustien kohota vielä 15 minuuttia.
 7. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10–12 minuuttia tai kunnes korvapuustit ovat saaneet kauniin värin.

Bodylab Nutritionin vaikutus

Bodylab Nutritionin proteiinijauheen käyttö tässä reseptissä tuo korvapuusteihin lisäproteiinia, mikä tekee niistä täydellisen välipalan kuntoilijoille tai urheilijoille. Proteiini auttaa lihasten palautumisessa ja kasvussa, mikä on tärkeää erityisesti raskaan treenin jälkeen. Lisäksi Bodylabin proteiinijauhe on suunniteltu maistuvaksi, joten se ei ainoastaan lisää proteiinin määrää, vaan myös parantaa korvapuustien makua.

Yhteenveto

Nämä proteiinikorvapuustit ovat mainio esimerkki siitä, kuinka Bodylab Nutritionin tuotteita voidaan hyödyntää luovasti ja herkullisesti arjen ruokavaliossa. Ne tarjoavat perinteisen herkun terveellisemmän version, joka sopii erinomaisesti osaksi aktiivista elämäntyyliä. Lisäksi tämä resepti on helppo ja hauska tapa yhdistää leivonta ja terveellinen syöminen.

Mikä on Bodylab?

Kaikki alkoi vuonna 2003, kun Sports Nutrition ja fit lifestyle -tuotteiden valikoima Pohjoismaiden markkinoilla oli rajoittunut ja laadultaan heikko. Tuolloin syntyi ajatus, että tämän alan tuotteita voisi valmistaa paremmin. Suuret unelmat ja riskinotto johtivat pienestä startupista merkittäväksi toimijaksi sports nutrition ja fit lifestyle -sektorilla.

Tuotekehityksen alku

Alkuun Bodylab keskittyi proteiinijauheen tuotantoon, mutta pian yrityksen visio laajeni kattamaan koko sports nutrition ja fit lifestyle -kentän. Tämä kasvu ei ollut pelkästään numeerista, vaan myös laadullista. Omakehu voi haista, mutta ylpeys siitä, mitä on saavutettu, on aitoa. Ei ole sattumaa, että Bodylab on nyt markkinajohtaja Tanskassa ja kasvaa vauhdilla myös Norjassa ja Ruotsissa. Yrityksen innovatiivisuus on tehnyt siitä Pohjoismaiden johtavan maittavien ja toiminnallisten urheilutuotteiden sekä ravintolisien valmistajan.

Scandzan aikakausi

Vuonna 2018 Bodylab liittyi Scandza-konserniin, mikä merkitsi uutta lukua yrityksen historiassa. Scandza, yli 1 000 työntekijällään ja yli 20 brändillään, on tunnustus Bodylabin saavutuksille. Konsernin jäsenyys tuo lisää mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen kansainvälisesti.

Asiakastyytyväisyys

Bodylab panostaa laatuun ja palveluun joka askeleella – alkaen raaka-aineiden hankinnasta aina siihen hetkeen, kun asiakas avaa paketin. Yli 30 000 positiivista palautetta Trustpilotissa todistaa yrityksen menestyksestä asiakastyytyväisyyden alueella. Jokainen positiivinen palaute on todiste siitä, että laadun, maun ja asiakaspalvelun määrätietoinen työ kantaa hedelmää.

Yhteisöllisyys

Bodylab ei ole vain brändi, vaikka se tunnetaan sports nutrition- ja fit lifestyle -tuotteistaan. Se on yhteisö, joka tukee ja innostaa jäseniään. Yritys on rakentanut tiimin inspiroivia urheilijoita ja suurlähettiläitä, jotka näyttävät esimerkkiä ja auttavat muita saavuttamaan tavoitteensa. Urheilijat kuten Jeanette Ottesen ja Jack ’The Joker’ Hermansson ovat osa tätä inspiroivaa yhteisöä.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus

Bodylabin joukkueessa on sekä eliittiurheilijoita että tavallisia kuntoilijoita. Jokainen jäsen tuo oman ainutlaatuisen panoksensa yhteisöön. Tämä monimuotoisuus on voimavara, joka luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja yhteisön voimaa.

Kestävän kehityksen sitoumus

Bodylab on osa Jordanesia, ja sen kaikki ESG-pyrkimykset sekä Norjan avoimuuslakiin liittyvät raportoinnit tapahtuvat Jordanes-tasolla. Tämä kertoo yrityksen sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja avoimuuteen, jotka ovat nykypäivän liiketoiminnan peruspilareita.

Bodylab on enemmän kuin pelkkä tuotemerkki; se on yhteisö, joka kasvaa ja kehittyy yhdessä jäsentensä kanssa, olipa kyse sitten urheilijoista tai kuntoilun aloittelijoista. Yritys on osoitus siitä, että suurten unelmien ja määrätietoisen työn kautta voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia ja luoda kestäviä arvoja asiakkaille ja yhteiskunnalle.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Bodylab Nutrition ja proteiini korvapuustit”

Vastaa