Poron jauhelihapihvit pekonikääreellä

0
(0)

Ainekset

1 kg poron jauhelihaa

suolaa

mustapippuria myllystä

valkopippuria myllystä

1 pkt eli 150g Pirkka pekoni

tilkka rasvaa paistoon

Resepti

Sekoita jauhelihan joukkoon mausteet oman maun mukaan. Huomioi, että pekoni tuo annokseen suolaisuutta.  Mahdollisimman nopea sekoitus. Muotoile 7-8 kookasta pihviä. Kietaise jokaisen pihvin  yli 1 pekonisiivu.

Paista paistinpannulla, jossa tilkka rasvaa. Aloita paistaminen siten, että pekonin saumakohta paistuu ensin. Paista kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta.

Mikäli paistat isomman erän niin  onnistuu myös, että paistat ensin hieman pannulla ja lopun hoitaa uuni.

Varo liikaa paistamista!

Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja kantarellimaustevoin kera.

poron jauhelihapihvi
poron jauhelihapihvi

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa