Ainekset
8 keitettyä perunaa (Annabelle)
1 tuore kurkku
1 tillinippu
1 kevätsipuli
suolaa
musta- ja valkopippurirouhetta
oliiviöljyä reilusti
keitettyä kanamunaa
Resepti
Pese perunat hyvin ja keitä kypsiksi. Jäähdytä. Paras olisi keittää perunat jo edellisenä päivänä.
Kuori perunat ja pienennä kuutioksi tai vastaaviksi.
Halkaise kurkku ja kaavi lusikalla pois siemenosa. Pilko kurkku pieneksi.
Hienonna tilli.
Leikkaa kevätsipuli ohuen ohuiksi siivuiksi.
Yhdistä kaikki ainekset (ei oliiviöljyä) kulhossa ja mausta. Nosta jääkaappin maustumaan.
Keitä kanamunat, jäähdytä ja kuori. Lohko munat.
Lisää perunasalaatin joukkoon oliiviöljyä reilusti. Päälle kanamunalohkot, pieni suola ja oliiviöljy.
Tarjoa esimerkiksi savukalan seurana.