Ainekset
300g kylmäsavulohta
1 nippu kevätsipulia
1 nippu tilliä
suolaa *
Oliiviöljyä
musta- ja valkopippuria myllystä
3 prk Juustoportin 10% ruokakermaa
vaalea Maizena suuruste
1 pss pastaa
Ohjeet
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
Silppua tilli ja kevätsipuli pieneksi. Jätä pieni osa tillisilppua lopun pintakoristeeksi.
Pienennä hiukan kylmäsavulohisiivuja.
Kuullota ihan hetki kevätsipulia oliiviöljytilkassa. Lisää ruokakermat ja lämmitä kuumaksi. Mausta pippureilla.
Lisää joukkoon hieman pieneksi leikattu kylmäsavulohi. Lämmitä ja tarkista maku. Lisää tillisilppua joukkoon.
Lisää suola jos tarpeen. Saosta Maizenalla haluamasi paksuuteen paketin ohjeita noudattaen.
Lisää lopuksi joukkoon keitetty pasta. Sekoita hyvin. Tarkista vielä maku.
Lisää lautasannoksen päälle hieman tillisilppua. Nauti.
Kuvan annoksessa Rummo fusilli pastaa