Paneroidut kanan jauhelihapihvit

0
(0)

Ainekset

Murekemassaan

800g kanan jauhelihaa

suolaa

valko-ja mustapippuria rouhittuna

runsaasti kevätsipulia silputtuna

ruohosipulia (kuivatettu)

noin ½ dl kuohukermaa tai ruokakermaa

1-2 kanamunaa

*öljyä

Ohjeet

Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

Nosta jääkaappiin maustumaan 30-60 minuutiksi.

Tee tasakokoisia pullia ensin, jotka muotoilet sitten pihviksi litistämällä käsiä apuna käyttäen.

*Kertakäyttökäsineet ja tilkka öljyä auttaa  massan käsittelyssä.

Panerointiin

Pankojauhoa

suolaa

valko-ja mustapippuria rouhittuna

Ohjeet

Laita isolle vadille reilusti pankojauhoja. Lisää mausteita ja sekoita.

Painele pihvejä pankojauhoihin. Lusikoi päälle  pankojauhoja ja painele varovaisesti. Tasainen kerros molemmin puolin reunoja unohtamatta.

Tee erissä ja paista tai tee kaikki pihvit valmiiksi, mutta laita silloin leivinpaperin

päälle hieman  pankojauhoa. Näin estetään mahdollinen kiinnitarttuminen. 

Paneroinnissa myös suositaan tapaa, jossa saa kuivahtaa hetken ennen paistoa

Paista  öljy+voi seoksessa molemmin puolin kauniin ruskeaksi.

Laita paistetut pihvit uunivuokaan  ja anna uunin kypsentää pihvit  kypsiksi.

Tasalämpö 150 astetta  30-45 minuuttia pihvien koosta  ja uunista riippuen.  Kanan tulee olla täysin kypsää.

Tarjoa keitettyjen perunoiden  kera. Kastikkeeksi sopii   aurajuustokermakastike tai  kantarellikermakastike.

Annoksen  koristeluun hieman kevätsipulia.

Paistamiseen öljyä + voita

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa