Ainekset
2 pientä ruodotonta ja nahatonta lohifilettä
n. 7dl kuohukermaa
1 puntti tilliä
1 pss kevätsipulia
suolaa
musta- ja valkopippuria myllystä
tilkka rasvaa vuoan voiteluun
Valmistus
Silppua tilli pieneksi. Leikkaa kevätsipuli ohueksi renkaiksi.
Poista lohesta ruodot ja nahka. Pilko kala paloiksi. Saa olla reilut palat. Mausta kalapalat suolalla ja pippureilla.
Voitele vuoka kevyesti rasvalla ja nosta kalapalat vuokaan. Lisää päälle tillisilppu ja kevätsipuli. Kaada päälle kuohukerma. Lisää suolaa ja pippuria.
Nosta vuoka uuniin ja kypsennä 175 asteessa noin 30-40 minuuttia tasalämmöllä.
Jatka paistoa kiertoilma 200 asteessa, kunnes pinta saa kauniin vaalenaruskean värin.