Sienisalaatti pakastetuista kantarelleista

0
(0)

1 pussi pakaste kantarelleja

suolaa

mustapippuria

valkopippuri

persiljaa kuivattuna

ruohosipulia  kuivattu tai tuore

kevätsipulia

1-1½ prk smetanaa

1-1½ prk creme frainche

Tilkka rasvaa loppupaistoon

Sulata sienet jääkaapissa yön yli. Silppua pieneksi.  Paista kuivalla pannulla nesteet pois. Lisää ihan pieni  tilkka rasvaa. Lisää mausteita.  Laita vain pieni osa kevätsipulia  paiston yhteydessä. Huolehdi ettet ruskista sieniä. Pieni paahto riittää. Kumoa  sienet toiseen astiaan ja anna jäähtyä.

Lisää joukkoon smetanaa ja creme frainchea. Lisää joukkoon kevätsipulia.  Sekoita hyvin.Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.  Sulje kannella/kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan  mielellään yön yli.

* creme frainchen ja smetanan yhdistelmä on tässä loistava.  Smetanaa rasvaisuus mitä salaatti tarvitsee ja creme frainche  sitä tasapainottaa.   Määrää riippuu kuinka paksua tai löysää  sienisalaattia haluat. **voit käyttää myös vaihtoehtoisesti käyttää vain toista eli valita creme frainche tai smetana.


Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa