Auta vähentämään ruokahävikkiä

0
(0)

Tiesitkö, että netissä on palvelu, josta saat todella edullisesti aivan täysin käyttökelpoisia ruoka-aineksia, makeisia ja limuja? Ostamalla Matsmartista autat vähentämään ruokahävikkiä ja säästät itse rahaa.

Tilaa vaikka tänään – nauti juhannuksena

MIten Matsmartin toiminta ja tarjoukset ovat mahdollisia?

Meidän kauppamme on puhelimessasi. Tai läppärissäsi. Mene nettikauppaamme, klikkaa haluamaasi tuotetta ja lisää se ostoskoriisi. Katsele ympärillesi ja kerää vaikka koko kori täyteen laadukkaita ja ympäristölle kestäviä tuotteita – muunlaisia et meiltä löydäkään. Sitten jatka suoraan jonon ohi kassalle, valitse sinulle sopiva toimitustapa (kotiovi tai lähin noutopiste) ja viimeistele ostoksesi. Siinä se. Me alamme pakkaamaan lähetystäsi ja sinä voit fiilistellä hetken sitä, miten yhdellä ja samalla teolla säästit sekä ympäristöä että omaa lompakkoasi.

Kuinka toimitus tapahtuu?

Koska emme myy kylmätuotteita tai pakasteita, voimme toimittaa tuotteesi tavallisella paketilla kotiovellesi tai vaikkapa lähimpään Postin toimipisteeseen tai automaattiin. Kalliosta Kittilään. Jos sinulla on kotiosoite, olet toimitusalueellamme. Voit valita sinulle parhaiten sopivan toimitustavan verkkokaupassamme.

Halpaa sekä ympäristöystävällistä – miten muka?

Kyllä, voi kuulostaa kummalta, mutta näin se vain menee! Voimme itse ostaa pelastettavat tuotteet huippuedullisesti, koska autamme samalla tavarantoimittajiamme panostamaan kestävään kehitykseen. Tämän vuoksi tarjoamme myös sinulle samanlaisen huippudiilin. Koska kaikki myymämme tuotteet on pelastettu hävikiltä, ne ovat myös ympäristön kannalta kestäviä. Eli voit unohtaa lähimarkettien ekotekohyllyt – kaikki meidän hyllyiltämme löytyvät tuotteet ovat ympäristöystävällisiä hankintoja.

Miksi Matsmartin tuotevalikoima vaihtelee paljon?

Valikoimamme muuttuu usein, koska jokainen pelastustehtävä on oma seikkailunsa! Vähän tylsemmin sanottuna, tarjontamme vaihtelee käytännössä koko ajan sen vuoksi, että se mukautuu saatavilla oleviin tuotteiden hävikkieriin. Tämän voi nähdä joko hieman harmittavana suosikkituotteiden ajoittaisena puutteena tai sitten uutuustuotteiden ja limited edition -löytöjen jatkuvana virtana (taidat arvatakin, kummalla tavalla me asian näemme). Vinkki: käy tsekkaamassa valikoima usein, tilaa uutiskirjeemme ja nappaa kiinni kiinnostaviin tarjouksiin heti kun tuotetta on vielä saatavilla! Ja muista, ympäristön kannalta joka ikinen tuote on nappivalinta.

Mitä tarkoittaa, että Matsmart on ”Where the revolution happens”?

Vaatiiko muutos vallankumouksen? Kestävä kuluttaminen koetaan usein kalliiksi ja vaikeaksi. Matsmart ei ole kumpaakaan. Kaikki mitä meiltä löydät, luki etiketissä sitten mitä tahansa, on kestävää. Ja kaikki on myös aika halpaa.

Lähde: Matsmart

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa