Paneroitu gluteeniton broilerileike

4.7
(3)

6 broilerin filettä

1-1½ dl vaalea gluteeniton jauhoseos

2-3 dl karkea gluteeniton kaurajauho

2 kananmunaa

mustapippuria

suolaa

öljyä

voita

Riko yhdelle lautaselle munat . Vispaa vähän. Sen verran, että keltuainen ja valkuainen sekoittuu keskenään.

Laita yhdelle lautaselle vaalea jauhoseos, ja laita joukkkoon hieman suolaa ja mustapippuria. Sekoita.

Kaurajauhot omalle lautaselle ja  suolaa ja mustapippuria . Sekoita.

Kasta nyt filee ensin vaaleaan jauhoseokseen ja pyöritä siinä siten että jauhoja on kauttaaltaan. Nosta ja kasta filee seuraavaksi munaseokseen. Kauttaaltaan taas.  Nosta ja anna ihan hetki valua pahimmat munajojot 🙂

Laita tämän jälkeen filee kaurajauhoseokseen. Kieritä kauttaaltaan jauhoihin.  Nosta astiaan/leikkuulaudalle odottamaan. Toista sama kaikkien fileiden kohdalla.

Paista fileet öljy-voi seoksessa.  Molemmin puolin. Kaunis väri pintaan.

Laita fileet uunivuokaan ja paista kypsäksi. Itse paistoin 200°C noin 45 min. Tarkista, että on kypsä.

Paneroitu broilerinfilee on mehukas.

*Ohjeessa olevat jauhomitat ovat noin mittoja. En  mittailut vaan on silmämääräinen arvio.

*Haarukat on hyvä apuväline tässä puuhassa ja samoin syvät lautaset.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 4.7 / 5. Arvostelut: 3

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa