Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Gluteeniton tonnikalapastavuoka

1 pss Rummo Fusilli gluteeniton pasta

1 rasia Viola tuorejuusto Aura.

1 purkki tonnikalapalat vedessä

2 prk flora ruokakerma 15%

suolaa maun mukaan

mustapippuria

ruohosipulia/tilliä silppuna

Parmesaania tms pinnalle

Keitä pasta pussissa olevan ohjeen mukaan.  Poista vesi.

Valuta tonnikala.

Laita uunivuokaan keitetty pasta, tonnikala, mausteet, tuorejuusto ja ruokakermat. Sekoita. Laitoin tuorejuuston pienenä nokareina, levittyy helpommin joukkoon tasaisesti.

Laita lopuksi juustoraastetta pinnalle.  Uuniin ja  175 *C ja noin 30-40 min. Kaikkihan on jo kypsää, että kyseessä vain lämmitys ja pintaan kauniin värin saanti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *