Kananugetit pankojauhoista

0
(0)

Raaka-aineet

maustamaton kanan fileepihvejä

suolaa

mustapippuria

valkopippuria

maissitärkkelystä

kanamunaa

pankojauhoa

rypsiöljyä

Ohjeet

Laita kanafileet 2-3 osaan koosta riippuen.

Pyöräytä kanapapalat maissitärkkelyksessä, sitten vatkatussa kanamunassa, seuraavaksi pyöritys pankojauhoissa. Mausteita oman maun mukaan vähän joka väliin. Anna paneroitujen  kanapalojen olla leivinpaperin päällä noin 20 minuuttia.  Paisto paistinpannulla  erissä runsaalla öljyllä. Paista pannulla molemmin puolin. Huolehdi, että pannu on riittävän kuuma, ei kuitenkaan niin et kanapalat kärähtää. Itsellä levy  valtaosin 7.  Itse suosin tapaa jossa väri pintaan pannulla ja loppukypsennys uunissa.

Mausteita laitetaan siis joka astiaan ja sekoitaan kyseisen aineksen joukkoon. Oman maun mukaan.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa