Raaka-aineet
maustamaton kanan fileepihvejä
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
maissitärkkelystä
kanamunaa
pankojauhoa
rypsiöljyä
Ohjeet
Laita kanafileet 2-3 osaan koosta riippuen.
Pyöräytä kanapapalat maissitärkkelyksessä, sitten vatkatussa kanamunassa, seuraavaksi pyöritys pankojauhoissa. Mausteita oman maun mukaan vähän joka väliin. Anna paneroitujen kanapalojen olla leivinpaperin päällä noin 20 minuuttia. Paisto paistinpannulla erissä runsaalla öljyllä. Paista pannulla molemmin puolin. Huolehdi, että pannu on riittävän kuuma, ei kuitenkaan niin et kanapalat kärähtää. Itsellä levy valtaosin 7. Itse suosin tapaa jossa väri pintaan pannulla ja loppukypsennys uunissa.
Mausteita laitetaan siis joka astiaan ja sekoitaan kyseisen aineksen joukkoon. Oman maun mukaan.