Vasikan entrecote paisto + uuni

0
(0)

Vasikan entrecote  paisto + uuni

  • Vasikan entrecote   noin 1.5-1.8 kg
  • suolaa
  • pippuria
  • rasvaa paistamiseen öljy+voi

Valmistus

Anna lihan lämmetä huoneenlämmössä noin 2-3 tuntia. Pyyhi pinta kuivaksi. Poista ylimääräsiet kalvot ja muut rippeet pinnasta jos niitä on.   Laita uuni lämpenemään 125 °C

Paista pannulla  molemminpuolin, reunat ja päädyt. Riittää et saa kauniin vaaleanruskean värin pintaan. Laita uunivuokaan,mausta suolalla ja valitsemallasi pippurilla kauttaaltaan tasaisesti, ja laita  mittari lihan paksuimpaan kohtaan.

Medium 58°C .

Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 20 minuuttia. Viipaloi ja aseta tarjolle.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa