Aineosat:
1 kg kanan sisäfileetä miedosti suolattu
1 vajaa pussi Nacho Indian maissilastuja (450g)
* suolaa ja pippuria
Ohjeet
Avaa rasiat ja valuta mahdollinen ylimääräinen neste. Siisti paloja jos tarpeen.
* Mausta halutetessasi kanapaloja lisää. Jätä odottamaan.
Murskaa maissilastuja minigrip pussissa tai muussa vastaavassa.
Laita murskatut maissilastut lautaselle ja kierritä kanapaloja siinä. Riittää, että on molemmin puolin. Pienissä erissä.
Aseta kanapalat leivinpaperin päälle uunipellille.
Paisto 200°C kiertoilmalla ensin 15 min ja sitten käänsin palat ja paista lisää 10-15 min. HUOM! Riippuu uunin lämpötehosta ja palojen koosta. Kanan pitää olla kypsää.
* Huomaa, että kanapalat ovat jo suolattuja ja suolaa tulee maissilastuista.
** Itse murskasin vähän kerrallaan. Painelin käsin pussia ja jätin paikoin hyvinkin rouheaksi. Tarttui hyvin kosteaan pintaan ilman mitään kanamunassa pyörittelyä. Vältä hävikkkiä.
Murske pehmenee helposti, joten vähin erin toimii todellakin tässä.