Nacho paneroidut kanapalat

4
(1)

Aineosat:

1 kg kanan sisäfileetä miedosti suolattu

1 vajaa  pussi Nacho Indian maissilastuja (450g)

* suolaa ja pippuria

Ohjeet

Avaa rasiat ja valuta mahdollinen ylimääräinen neste.  Siisti  paloja jos tarpeen.

* Mausta halutetessasi kanapaloja lisää. Jätä odottamaan.

Murskaa  maissilastuja minigrip pussissa tai muussa vastaavassa.

Laita  murskatut maissilastut lautaselle ja kierritä kanapaloja siinä.  Riittää, että on molemmin puolin.  Pienissä erissä.

Aseta kanapalat leivinpaperin päälle uunipellille.

Paisto 200°C kiertoilmalla ensin 15 min ja sitten käänsin palat ja paista lisää 10-15 min. HUOM! Riippuu uunin  lämpötehosta ja palojen koosta. Kanan pitää olla kypsää.

* Huomaa, että kanapalat ovat jo suolattuja ja suolaa tulee maissilastuista.

** Itse murskasin  vähän kerrallaan. Painelin käsin pussia ja jätin paikoin hyvinkin rouheaksi. Tarttui hyvin kosteaan pintaan ilman mitään kanamunassa pyörittelyä. Vältä hävikkkiä.

Murske pehmenee helposti, joten vähin erin toimii todellakin tässä.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 4 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa