Gluteenittomat porkkanaletut

5
(1)

5dl vettä

2 kanamunaa

2 dl gluteenitonta kaurajauho

½ dl gluteeniton  riisijauho

3-4 rkl öljyä

1tl suolaa

valko- tai mustapippuria ripaus halutessasi

3dl porkkanaraastetta

paistamiseen voita, margariinia tai öljyä

Sekoita vesi ja kanamunat. Lisää  porkkanaraaste, mausteet ja jauhot.

Sekoita hyvin. Jätä taikina turpoamaan 30-40min. Sekoita vielä ja tarkista ettei  ole taikinapaakkuja.

Paista pannulla.  Rapea, mutta ei raaka, eikä poltettu!

Nauti. Me söimme puolukkasurvoksen kera.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 5 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa