6 dl haaleaa vettä
3 pussia (Lidl) kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokeria (erikoishieno)
1-1½ rkl kardemummaa
150 g sulatettua voita tai pullomargariinia
7-8 dl Pirkka vaalea gluteeniton jauhoseos
Väliin: fariinisokeria, kanelia ja vanilja- tai vanilliinisokeria
Päälle: Reilusti kanelia, raesokeria ja vanilja- tai vanilliinisokeria
Sekoita suola ja kuivahiiva veteen. Lisää sokeri ja kardemumma + sekoita. Lisää jauhot ja lopuksi rasva. Sekoita hyvin.
Vuoraa reunapelti leivinpaperilla ja levitä noin puolet taikinasta ja tämän päälle väliin tulevat sokerit ja kaneli. Levitä loput taikinasta ja laita pinnalle tulevat ainekset.
Jätä kohoamaan noin 20-30 min. Laita uuni päälle 225*C. Paistoaika noin 30min.
HUOM! Koostumukseltaan taikina on löysempää, kuin normaali pullataikina.
Missä välissä voi tulee taikinaan? 😊
Voi lisätään taikinaan viimeisenä. Korjaamme tämän reseptiin. Kiitos huomiosta.