Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Gluteeniton peltipulla

6 dl  haaleaa vettä
3 pussia  (Lidl) kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokeria (erikoishieno)
1-1½ rkl kardemummaa
150 g sulatettua voita tai pullomargariinia
7-8 dl Pirkka vaalea gluteeniton jauhoseos

Väliin: fariinisokeria, kanelia ja vanilja-  tai vanilliinisokeria

Päälle: Reilusti kanelia, raesokeria  ja vanilja- tai vanilliinisokeria

Sekoita suola ja kuivahiiva veteen.  Lisää sokeri ja kardemumma + sekoita. Lisää lopuksi jauhot.

Vuoraa reunapelti leivinpaperilla ja levitä noin puolet taikinasta ja tämän päälle väliin tulevat  sokerit ja kaneli. Levitä loput taikinasta ja laita pinnalle tulevat  ainekset.

Jätä kohoamaan noin 20-30 min. Laita uuni päälle 225*C.  Paistoaika  noin 30min.

HUOM! Koostumukseltaan taikina on löysempää, kuin normaali pullataikina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *