Voit koristella kuorrutettavat muffinit värikkäillä nonparelleilla. Vain mielikuvitus on rajanasi!
150 g voita
100 g tummaa suklaata
3 kananmunaa
1 1⁄2 dl sokeria
1 1⁄4 dl vehnäjauhoa
3⁄4 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
100 g tuoreita tai pakastettuja vadelmia
1⁄2 tl suolaa
Kuorrute
5 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
250 g tuorejuustoa
50 g voita
1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
nonparelleja
Kuumenna uuni 185 asteeseen. Sulata voi ja suklaa. Vatkaa kananmunat ja sokeri. Sekoita ne suklaa-voiseokseen. Sekoita yhteen jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vadelmat. Lisää seos taikinan joukkoon.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista noin 25 minuutin ajan. Kun paistetut muffinit ovat jäähtyneet, sekoita kuorrute yhdistämällä kaikki ainekset. Siirrä kuorrute pursotinpussiin ja pursota se muffinien päälle. Voit koristella herkut nonparelleilla.
Instagram: @michaelbjorklundchef
https://www.instagram.com/michaelbjorklundchef/
Facebook: Michael Björklund Chef
YouTube: Michael Björklund Chef