Pekoniröra

0
(0)

Ainekset

300g pekonia

1 prk/180g smetanaa

3 prk/ 600g  creme frainche

1 nippu kevätsipulia

3 valkosipulin kynttä

1 nippu ruohosipulia

suolaa

Valko- ja mustapippuria  rouheena

1 rkl roseepippuria

1-2 tl savupaprikajauhetta

Resepti

Pilko pekoni pieneksi  ja ruskista pannulla.  Kumoa pekonit talouspaperin päälle  ja valuta ylimääräinen rasva pois. Jäähdytä.

Silppua kevät- ja ruohosipuli.

Kuori ja  pilkkoa valkosipuli pieneksi tai käytä valkosipulipuristinta.

Yhdistä smetana, creme frainche, kevätsipuli ja ruohosipuli( jätä vähän pinnalle koristeeksi). Sekoita ja lisää mausteet, ja sekoita uudelleen. Huom! Murskaa roseepippurit.  Tarkista maku. Lisää suolaa varoen, sillä pekonissa on runsaasti suolaa.

Anna maustua  jääkaapissa muutama tunti.

Lisää pekonit juuri ennen tarjoilua ja sekoita hyvin.

Lisää  pinnalle koristeeksi hieman ruohosipulia.

Tarjoa pihvin ja keitettyjen varhaisperunoiden kera. Toimii myös uuniperunan  täytteenä.

Grillattu kanan minuuttipihvit, roseepaisti jne.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa