Onko kaakaobaari tuttu?

0
(0)

Tämähän on tosin kaakao & kahvi. Tämän voi rakentaa hyvin minimaalisesti tai antaa rönsyillä oikein reippaasti. Polkakepit, kaakao, vaahtokarkit ja pipari esimerkiksi riittää pieneen alkuun.

Rakenna oma kaakaobaari

Rakenna kaakaobaarista pikkujoulujuhlien tai koko joulun näyttävä noutopöytä. Asettele omiin purkkeihinsa herkkuja, joilla kukin juhlija saa maustaa oman kaakaokupillisensa. Kata pöydälle punainen joulupöytä ja kokoa kaakaotäytteet kauniisiin, nauhoin ja joulukoristein koristeltuihin pikkukippoihin. Kuumenna maito termoskannuun valmiiksi ja anna jokaisen sekoittaa oma kaakaonsa juhlien aikana. Tai ota käyttöön pieni kahvikone…

Tuunaa kaakao mieleiseksesi

Höyryävän kuuman kaakaon makupareiksi sopivat niin kanelitangot, vaahtokarkit kuin karkkitikutkin. Piparmintun makuiset karkkikepit toimivat maustamisen lisäksi myös hauskoina sekoitustikkuina. Aseta tarjolle myös kermavaahtoa, erilaisia nonparelleja, suklaa- ja karkkirouheita sekä suklaa- ja kinuskikastiketta. Aikuisempaan makuun sopivat myös makusiirapit sekä mausteet, kuten ripaus muskottipähkinää, tähtianikset tai kokonaiset kardemummat. Jokainen kaakaobaari on omanlaisensa – rakenna siis juuri sellainen, mistä sinä pidät.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa