Palak paneer (sipuliton + tonton versio)

1
(1)

2 pss(300g) pakaste pinaattia

1 pkt halloumia

garam masalaa

juustokuminaa

mustapippuria

suolaa

  2 reilua tl inkivääritahnaa

1-2 tl chilikastiketta

3 dl ruokakermaa

persiljaa  kuivattuna oman maun mukaan

rasvaa paistamiseen

Sulata pinaatti mikrossa. Jätä odottamaan.

Siivuta halloumi ja puolita siivut. Kuivaa pinnat.  Paista nopeasti kuumalla pannulla  (tilkka rasvaa) väri pintaan. Laita sivuun odottamaan.

Lisää pannulle rasvaa ja laita   inkivääritahna ja mausteet. Pyöräytä niitä  hetki. Lisää joukkoon pinaatti, yrtti ja kerma. Kuumenna. Laita nyt joukkoon paistetut halloumit.

Tarkista maku.

Tarjoa riisin ja  kreikkalaisen jogurtin kera tai tee raitakastike.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 1 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa