Ravintolamarkkinointi: strategiat, työkalut ja suunnittelun tärkeys
Ravintolamarkkinointi on yksi tärkeimmistä osa-alueista menestyvän ravintolaliiketoiminnan taustalla. Nykyajan kilpailutilanteessa pelkkä hyvä ruoka ja erinomainen palvelu eivät enää riitä – asiakkaat on houkuteltava, inspiroitava ja sitoutettava tehokkaan markkinoinnin avulla. Onnistunut … Lue lisää
Dual Easy Fry & Grill – täydellinen yhdistelmä paistoon ja grillaukseen
OBH Nordican Dual Easy Fry & Grill on mullistava keittiölaite, joka yhdistää kaksi ruoanlaiton suosikkimenetelmää – paiston ja grillauksen – yhteen kompaktiin ja tehokkaaseen laitteeseen. Tämä innovaatio tarjoaa monipuolisuutta ja … Lue lisää
Lisää kalaa lautaselle: kolme herkullista, uusien suositusten mukaista ateriaa
Uudet ravitsemussuositukset kannustavat suomalaisia syömään entistä enemmän kalaa. Myös suositusta palkokasvien osuudesta on nostettu aiemmasta merkittävästi. Kokeile kolmea herkullista reseptiä, joissa yhdistyvät kala ja palkokasvit – sekä helppous, terveellisyys ja … Lue lisää
Punaista lihaa ei tarvitse jättää pois terveellisestä ruokavaliosta
HKFoodsin ravitsemusasiantuntija Käkönen: Lihapullat tai jauhelihakeitto ovat hyviä valintoja viikon ruokalistalle Punainen liha, siipikarjan liha sekä leikkeleet mahtuvat terveelliseen ruokavalioon, suositusten mukaisissa määrissä. Suomalaisten suosikkiruoista, lihapullista tai jauhelihakastikkeesta ei siis … Lue lisää
Kysely paljastaa: Joka neljäs ei tiedä, kuinka kauan joulukinkkua pitää paistaa.
Kinkku kuuluu suomalaiseen joulupöytään. 87 prosenttia miehistä ja 76 prosenttia naisista aikoo syödä kinkkua tänäkin vuonna. Vaikka suomalaisilla on hyvin hallussa kinkun valmistus, kaipaavat monet muistin virkistämistä kinkkuohjeista. Hankaluuksia tuottavat … Lue lisää
Uudistuvissa kansallisissa ravitsemussuosituksissa painotetaan ruokavaliota kokonaisuutena
Ruokavaliota katsotaan kansallisissa ravitsemussuosituksissa kahdelta kantilta: Ensisijaisesti haetaan terveyttä edistävää ruokaa, mutta ekologisesti kestävä ruokavalio huomioidaan aiempaa laajemmin. Ympäristönäkökulmaa painotetaan selvästi aiempaa enemmän. Ravitsemussuosituksissa suositellaan kasvispainotteisempaan ruokavalioon siirtymistä ja annetaan … Lue lisää
Ruokabloggaajan työvälineet: Rahoitusvaihtoehdot bloggaamisen aloittamiseen
Ruokabloggaaminen vaatii laadukkaita työvälineitä kameroista valaistukseen ja keittiötarvikkeisiin. Hankintojen rahoittamiseen löytyy useita vaihtoehtoja. Kulutusluotot, osamaksut ja säästäminen ovat perinteisiä tapoja rahoittaa välinehankintoja. Bloggaamisesta saatavat tulot voivat myös auttaa kattamaan kustannuksia. Järkevällä suunnittelulla ja eri rahoitusvaihtoehtojen vertailulla löydät juuri sinulle sopivan tavan toteuttaa hankinnat.
Seuraava ruokahitti haussa! Suomalainen menestysresepti palaa uusin jaksoin MTV:lle 20.11.
Suomalaiset ruokainnovaattorit kehittelevät taas herkkuja ruokakauppojen hyllyille, kun Suomalainen menestysresepti jatkuu uusin jaksoin. Viime kaudella voiton vei ilmiömäiseen suosioon noussut Erika Poussan keksitaikina. Jyrki Sukulan juontama uusi kausi alkaa ke … Lue lisää
Kotimaista, helppoa ja nopeaa – Atrian uutuustuotteet syksyyn 2024
Suomalaisuuden merkitys on kasvavissa määrin tärkeää kotimaisille kuluttajille, ja sen tärkeys näkyykin kuluttajien tekemissä tuotevalinnoissa. Kotimaisuuden merkitys korostuu erityisesti maito- ja lihatuotteita ostettaessa. Kotimaistakin lihaa ostettaessa eläinten kasvuolosuhteet sekä antibioottien … Lue lisää
Fazer Leipomoiden uutuuksista energiaa ja iloa syksyyn
Syksy alkaa uusia makuja maistellen, kun Fazer Leipomoiden uutuudet saapuvat kauppoihin. Valikoimaan saadaan uusi pehmoinen rieskanen ja Reilu-tuoteperheen tuttujen kestosuosikkien rinnalle uusi moniviljaleipä. Herkkuhetkissä matkataan Italian makumaailmaan ja maistellaan kausimunkkeja. … Lue lisää