Takaisinveto: Santa Maria Dip Tex Mex Style

0
(0)

Paulig vetää takaisin Santa Maria Dip Tex Mex Style (250 g) -tuotteet, joiden parasta ennen -päiväys on 01/01/2026. Syy takaisinvetoon on, että osassa erän tuotteista pakkauksen sisältö ei vastaa pakkausmerkintöjä. Pakkaus saattaa sisältää Santa Maria Dip Tex Mex Style -tuotteen sijaan juustodippiä, jossa on allergeeneja (maito). Kuluttajia kehotetaan reklamoimaan tuote.

Takaisinveto on varotoimenpide. Juustodippi (Santa Maria Dip Nacho Cheese Style) sisältää maitoa ja aiheuttaa mahdollisen terveysriskin kuluttajille, jotka ovat allergisia maitoproteiinille. 


Tuotteet on helppo erottaa toisistaan, koska Dip Tex Mex Style on väriltään vihreä ja juustodippi keltainen. 
 

Paulig, joka omistaa Santa Maria -tuotemerkin, on ollut yhteydessä tuotteen toimittajaan varmistaakseen riittävät toimenpiteet, ettei vastaavaa tapahdu jatkossa.  


Ohjeet kuluttajalle

Takaisinvedettäviä tuotteita ostaneiden kuluttajien ei tule käyttää tuotteita. Heitä pyydetään säästämään tuote ja ottamaan yhteyttä Pauligin kuluttajapalveluun korvauspyyntöä varten. 


Kuluttajapalvelu 

Pauligin Kuluttajapalvelu  
Puh. 0800 0110 (ark. 9–12.30)  
kuluttajapalvelu@paulig.com

Pauligista  

Paulig on kansainvälinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: Tex Mex-, Snacks- ja World Foods –tuotteita, kahvia sekä mausteita. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Valmistamme tuotteita myös asiakkaiden omille tuotemerkeille ja teollisuusasiakkaille. Vuonna 2023 Pauligin liikevaihto oli noin 1,2 miljardia euroa. Paulig perustettiin 1876 ja sen omistaa 100 % Pauligin suku. Yrityksen palveluksessa on 2 200 työntekijää 13 eri maassa työskentelemässä lupauksemme eteen ”For a life full of flavour”.  www.pauliggroup.com

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa