Terveellisyys on ruoassa jatkuva trendi

0
(0)

Kuinka terveellisesti itse syöt? Vai onko niin, että tiedostat kyllä, mitä terveellinen ruoka on, mutta käytännön arjessa syöminen on usein aivan jotain muuta. Me tykkäämme kokata kaikkea hyvää, ja vaikka suurin osa siitä on oikeasti terveellistä, välillä sorrumme myös vähemmän terveellisiin vaihtoehtoihin, tai sitten yksinkertaisesti syömme liikaa.

Esittelemme tässä nyt yhden uuden tulokkaan Suomenkin terveellisten ja vegaanisten ruokien markkinoille.

Jake Food tulee Alankomaista

Jake Food on siis hollantilainen terveellisen napostelun ja syömisen yritys, joka toimittaa tuotteitaan myös Suomeen, ja tilaukset onnistuvat helposti heidän verkkokauppansa kautta.

Vegaaninen välipala

Jake sisältää kaikki ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee. Se on poikkeuksellista. Normaalin ruoan syöminen on täydellinen arvauspeli siitä, mitä ravintoaineita syöt ja missä määrin.
Jaken jokainen ravintoaine on siellä syystä. Jaken ravitsemuksellinen profiili perustuu Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen tarjoamiin ja erityisen Jaken ravitsemustiimin muotoilemiin virallisiin suositeltuihin päivärahoihin.
Jake ei ole vain täydellinen ruoka, Jake käyttää vain kasvipohjaisia tuotteita. Tämä tekee kaikista tuotteista 100% vegaanisia.

Täydellinen vegaaniruoka?

Yksi ateria kuidun, proteiinin ja 26 eteerisen vitamiinin ja mineraalin lähteenä? Se on täyttä ruokaa. Jake on luonut vegaaniruokaa sen ravitsemuksellisen profiilin perusteella, jonka avulla pystyimme muodostamaan oikean tasapainon jokaisen tarvitsemasi ravintoaineen välillä.

Veganismi on elämäntapa, jolla pyritään mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisuuksien mukaan sulkemaan pois kaikki eläinten hyväksikäyttö ja julmuus ruokaan, vaatteisiin tai muuhun tarkoitukseen. Jake sopii vegaaniruokavalioosi täydellisesti, koska kaikki Jaken ainesosat ovat kasvipohjaisia, eläinperäisiä tuotteita ei käytetä.

Terveellisempi maailma – terveellisemmät ihmiset

Jakella uskotaan, että me maailmana pystymme parempaan. Meidän on pyrittävä terveempään maailmaan, jossa on terveempiä ihmisiä. Siksi tehtävämme on tehdä terveellisestä syömisestä helppoa.
Kuulemme sinun ajattelevan, miten se auttaa? Uskomme, että paras tapa auttaa ihmisiä muuttamaan huonoja tapojaan on tarjota parempi vaihtoehto. Ja se olisi täydellinen ruoka, joka on vegaaninen, kasvipohjainen ja helppo valmistaa. Nämä ominaisuudet voivat merkitä eroa.

Kaikki Jake-tuotteiden ainesosat ovat kasvipohjaisia ja poimitaan huolellisesti niiden kestävyyden vuoksi vegaaniruoan valmistamiseksi. Jaken tärkein ainesosa on kaura. Jaken hienoksi jauhettua kauraa kasvatetaan eurooppalaisilla pelloilla. Kauraa pidetään erittäin kestävänä, jopa viljelykasvien keskuudessa. Jakessa on myös herneproteiinia. Herneproteiini on vegaaninen, ei-allergeeninen (mahdollisen ristireaktiivisuuden lisäksi maapähkinäallergian kanssa), proteiinilähde ja sillä on myös alhainen ympäristövaikutus. Esimerkiksi herneet tuskin tarvitsevat lannoitetta, koska ne lisäävät typpeä itse maaperään. Lisäksi herneet ovat myös vähemmän vesi-intensiivisiä kuin monet muut valkuaiskasvit ja vaativat vähemmän maata. Herneproteiinia ei usein pidetä täydellisenä proteiinina. Se tarjoaa kaikki välttämättömät aminohapot, mutta se ei ole täydellinen siinä mielessä, että se ei tarjoa tarpeeksi tiettyjä aminohappoja. Ja juuri siksi aminohappoprofiili on täydellinen Jakelle. Aminohapot, joita herneproteiini kaipaa, ovat kysteiini ja metioniini, jotka ovat runsaasti kauraa – Jaken tärkein ainesosa.

Herneet ja kaura muodostavat yhdessä täydellisen kasvipohjaisen proteiiniprofiilin. Mutta herneet ja kaura eivät yksin ole kaikkea, mitä kehosi tarvitsee.
Jake varmistaa, että vegaaniset ateriat sisältävät kaiken mitä tarvitset, lisäämällä rasvoja, hiilihydraatteja, vitamiineja ja kivennäisaineita hollantilaisilta toimittajilta. Vitamiinit ja kivennäisaineet lisätään Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen suositusten mukaisesti. Kaikki nämä ainesosat yhdistyvät kasvipohjaiseen juotavaa shakeen, tai syötävään patukkaan.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa