Ainekset
2 palaa palvikinkkua eli noin 500g
1 x 200g meetvurstia
1 kevätsipuli
1 puntti persiljaa
1 tuore kurkku
2-3 kpl suolakurkkua
3 pss pakasteherneitä
3 pss hemapa
2 pss pastaa keitettynä *
Resepti
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan -1 minuuttia, ja jäähdytä.
Pilko kinkku ja meetvurstia pieneksi kuutioiksi/silpuksi
Hienonna kevätsipuli ja persilja.
Pilko kurkut pieneksi kuutioiksi.
Kuumenna ja jäähdytä herneet ja hemapa paketin ohjeen mukaan.
Lisää kaikki aineet kulhoon ja sekoita hyvin kaikki sekaisin.
Kastike
suolaa
mustapippuria
500g creme frainche
700g smetanaa
3-4 isoa runsasta kukkurallista vahvaa sinappia
Yhdistä kastikkeen ainekset ja sekoita hyvin.
Lisää kastike pastasalaatin joukkoon ja kääntele ainekset sekaisin. Nosta jääkaappiin ja anna maustua vähintään 4h, mutta mielellään yön yli.
* tähän on hyvä laittaa eri pastojen pussinjämät. Huomio keittoajoissa tämä sekoitus mikäli eri keittoajat.
Hemapa=herne-maissi-paprika



