Reseptinurkka.fi

Reseptinurkan aivan alkuperäisenä innoituksena on jo viime vuosikymmenen puolella perustettu sivu, joka oli tarkoitettu baarimestareille ja siellä listasimme erilaisia cocktaileja – se sivu on jo kauan aikaa sitten, vuosia sitten haudattu, mutta nyt cocktailit saavat uuden tulemisen.

Toisaalta taas viime vuosina kotikeittiössäkin on tullut oltua kokeilunhaluisempi ja erilaisia reseptejä on tullut kokeiltua, joten kyllä nettiin vielä yksi reseptisivusto mahtuu – varsinkin, jos muutkin ihmiset saavat lähettää sinne eli tänne omia reseptejään kommenttien ja mikset myös kuvien kera!

Jokaisen ei tarvitse olla Michelintähtikokki, mutta jotain on aina hyvä siellä keittiössä kokeilla. Kokeilkaapa ja kertokaa meillekin, niin mekin teemme ja siitä tästä sivustossa on kyse. Kyllä niitä reseptejä sitten vähitellen alkaa tänne kertyä.

Ylläpidon Kari

Lähetä meille oma reseptisi, tai oma versiosi jostain tavallisesta tai jonkun toisen reseptistä. Liitä sähköpostiisi myös kuva ja julkaisemme reseptisi kuvan kera sivustolla. Parasta olisi, jos vielä kirjoitat pienen tarinan reseptisi tueksi – parhaat kuukausittaiset reseptit, eli jotka keräävät eniten tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja saavat ylläpidolta maistuvia palkintoja!

 

Laita reseptisi matkaan:
leipurikokki@reseptinurkka.fi