Kanavuoka uunissa

0
(0)

Ainekset

n. 1kg kanan ohutleikkeitä tms

500g pussi  Orzo jyväpastaa

4 kpl kanafondi

n. 1,5 litraa lähes kiehuvaa vettä

runsaasti persiljaa silputtuna

2 pss herne-maissi-paprika

* suolaa halutessasi

Tilkka rasvaa uunivuoan pohjalle

Itse resepti

Laita tilkka rasvaa uunivuoan pohjalle.

Pienennä kanafileet 4-5 osaan.  Saksimalla esimerkiksi  suoraan uunivuokaan. Lisää joukkoon jyväpasta ja persilja.  Ota   pieni määrä kuumaa vettä sivuun  pieneen astiaan. Laita fondit tähän ja sekoita kunnes ovat kokonaan liuenneet. Kaada nämä vuokaan  + loput vedestä. Sekoita.

Paista uunissa tasalämpö 150-160 asteessa  reilu 1h 30 min.

Vinkit

Lisää halutessasi suolaa.

Joukkoon sopii myös purkki kermaa tai palanen aurajuustoa tai vastaavaa.

Jyväpasta turpoaa reilusti.

Tarjoa mustaherukkahillon kera.

Huom!

Kanafileissä ja fondeissa  on runsaasti suolaa.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa