Ainekset

n. 1kg kanan ohutleikkeitä tms
500g pussi Orzo jyväpastaa
4 kpl kanafondi
n. 1,5 litraa lähes kiehuvaa vettä
runsaasti persiljaa silputtuna
2 pss herne-maissi-paprika
* suolaa halutessasi
Tilkka rasvaa uunivuoan pohjalle
Itse resepti
Laita tilkka rasvaa uunivuoan pohjalle.
Pienennä kanafileet 4-5 osaan. Saksimalla esimerkiksi suoraan uunivuokaan. Lisää joukkoon jyväpasta ja persilja. Ota pieni määrä kuumaa vettä sivuun pieneen astiaan. Laita fondit tähän ja sekoita kunnes ovat kokonaan liuenneet. Kaada nämä vuokaan + loput vedestä. Sekoita.
Paista uunissa tasalämpö 150-160 asteessa reilu 1h 30 min.

Vinkit
Lisää halutessasi suolaa.
Joukkoon sopii myös purkki kermaa tai palanen aurajuustoa tai vastaavaa.
Jyväpasta turpoaa reilusti.

Tarjoa mustaherukkahillon kera.
Huom!
Kanafileissä ja fondeissa on runsaasti suolaa.



