Ainekset
4x 400g kananjauhelihaa
1 dl pankojauhoa
1 dl turkkilaista jogurttia
mustapippuria rouhittuna
suolaa
valkopippuria rouhittuna
kuivattua timjamia
kuivattua persiljaa
öljyä paistoon + avuksi keppien muotoiluun
* kertakäyttökäsineet
Ohjeet
Sekoita jogurttiin pankojauho ja mausteet. Laita mausteita oman maun mukaan. Mahdollisuuksien mukaan käytä tuoreita yrttejä.
Lisää joukkkoon kananjauheliha ja sekoita hyvin.
Muotoile massasta pitkiä pötkylöitä öljytyin käsin.
Kypsennä:
-Esipaista paistinpannulla ja grillaa loppuun.
-Paista kokonaan kypsäksi pannulla.
-Voit myös kypsentää uunissa.
Huolehdi, että ovat kypsiä!
Nämä meni meillä hodarien (Hot Dog) täytteeksi korvaamaan nakit.
Itse muotoilin kepit valmiiksi leivinpaperin päälle ja tämän aikana käytin kertakäyttökäsineitä. Paistoin ensin hetkin pannulla ja loppukypsennys uunissa.