Ainekset tonnikalapiirakka
1 kpl Myllyn Paras pyöreä suolainen piirakkataikina
4 munaa
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 prk 200g kermaviili
180g rasia tuorejuusto makuna ruohosipuli suolaa mustapippuria rouhittuna runsaasti tillisilppua kevätsipulia silputtuna
Resepti
Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja aseta piirakkataikina pohjalle ja reunoille. Voit myös suoraan sormin painella taikinan piirakkavuokaan. Pistele haarukalla pohjaa. Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Valuta tonnikala. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja sekoita hyvin. Kumoa täyte esipaistetun piirakkataikinan päälle ja jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki
Voit kaulia taikinan kahden leivinpaperin välissä. Toista voit hyödyntää, jos käytät esimerkiksi herneitä/riisiä painoina esipaiston aikana.
