Helppo tonnikalapiirakka

0
(0)

Ainekset tonnikalapiirakka

1 kpl Myllyn Paras pyöreä suolainen piirakkataikina

4 munaa

1 prk tonnikalaa öljyssä

1 prk 200g kermaviili

180g rasia tuorejuusto makuna ruohosipuli suolaa mustapippuria rouhittuna runsaasti tillisilppua kevätsipulia silputtuna

Resepti

Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.  Kauli  ja aseta piirakkataikina pohjalle ja reunoille.  Voit myös  suoraan sormin painella taikinan piirakkavuokaan. Pistele haarukalla pohjaa. Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Valuta tonnikala. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja sekoita hyvin.  Kumoa täyte esipaistetun piirakkataikinan päälle ja jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki

Voit kaulia taikinan kahden leivinpaperin välissä.  Toista voit hyödyntää, jos käytät esimerkiksi  herneitä/riisiä painoina esipaiston aikana.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa