Gluteenittomat pinaattiletut (noin 25kpl)

5
(1)

½l vettä

2dl  Semper mix vaalea jauhoseos

½dl kaurajauhoa

jauhettua mustapippuria ripaus

2 munaa

1tl sokeria

1tl suolaa

4-5 rkl rypsiöljyä /muukin juokseva rasva käy

100g pakastepinaattia sulatettuna

– rasvaa paistamiseen

Laita veden joukkoon mausteet ja  munat. Sekoita hyvin eli hetken voimakas vispaus. Lisää jauhot vähissä erin koko ajan sekoittaen ettei jauho paakkuunnu. Lisää joukkoon sulanut pinaatti ja lopuksi öljy.

Jätä taikina turpoamaan noin 45 min.  Paista kuumalla lettupannulla.

Käännä, kun pinta hyytynyt.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 5 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa