Kananmunakastike

1 kalafondi Knorr
1prk Arla lempikermaa (2dl)
6-8 dl vettä
suolatonta kalamaustetta
Maizena vaalea suuruste
valkopippuria, mustapippuria, tilliä/ruohosipulia, suolaa halutessa.
4-6 kpl Keitettyjä kanamunia
Kuumenna vesi melkein kiehuvaksi ja lisää kalafondi. Sekoita hyvin ja lisää kerma +tilli/ruohosipuli. Kiehauta niin et hieman poreilee. Vispaa vähin erin suurustetta joukkoon (huom et munat tulee vielä).
Lisää silputut kananmunat. Tarkista maku. Lisää joukkoon suolaa ja pippureita maun mukaan.
Maizenan määrä riippuu siitä millaisesta kastikkeen koostumuksesta pidät.
HUOM! Maizenaa pitää kiehauttaa sen pari minuttia.
Kalaruoille kastikkeeksi, mutta sopii myös pelkästään keitettyjen perunoiden kanssa.