Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Kananmunakastike

0
(0)

1 kalafondi Knorr

1prk Arla lempikermaa (2dl)

6-8 dl vettä

suolatonta  kalamaustetta

Maizena vaalea suuruste

valkopippuria, mustapippuria, tilliä/ruohosipulia, suolaa halutessa.

4-6 kpl Keitettyjä kanamunia

Kuumenna vesi melkein kiehuvaksi ja lisää kalafondi. Sekoita hyvin ja lisää kerma  +tilli/ruohosipuli. Kiehauta niin et hieman poreilee. Vispaa vähin erin suurustetta joukkoon (huom et munat tulee vielä).

Lisää silputut kananmunat.  Tarkista maku. Lisää joukkoon suolaa ja pippureita maun mukaan.

Maizenan määrä riippuu siitä millaisesta kastikkeen koostumuksesta pidät.

HUOM! Maizenaa pitää kiehauttaa sen pari minuttia.

Kalaruoille kastikkeeksi, mutta sopii myös pelkästään keitettyjen perunoiden kanssa.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa