Kananmunakastike

0
(0)

Ainekset

1l vettä

½l kuohukermaa

2-3 kpl kalaliemikuutio

valkopippuria myllystä

mustapippuria myllystä

**reilusti kuivattua ruohosipulia

8 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa

Maizena vaalea kastikesuuruste

*suolaa

kananmuna

Ohjeet

Keitä kannamunat, jäähdytä ja kuori. Silppua tai käytä munaleikkuria apuna.

Kuumenna vesi, lisää kalaliemikuutio ja anna niiden sulaa veden joukkoon. Käytä vispilää apuna. Lisää kuohukerma, kuumenna, lisää mausteet ja kanamunasilppu.

Sekoita ja tarkista maku.

Saosta Maizena suurusteella ja noudata paketin ohjeita.

Vielä maun tarkistus ja lisää jos tarve.

Tarjoa esimerkkiksi kalaruokien tai pinaattilettujen  kanssa. Näiden kanssa sopii keitetyt perunat tai perunamuusi.

*liemikuutioissa on aika runsaasti suolaa, joten huomioi tämä.

** ruohosipulin lisänä voi käyttää tai korvata

– tuore tilli

– kevätsipuli

– tuore ruohosipuli

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa