
300g katkarapuja sulatettuina ja valutettuina
½ prk kermaviiliä
1 prk (120g) smetanaa
½-1 prk creme frainche
sitruunapippuria
ruohosipulia ja/tai tilliä silputtuna
*suolaa
*sitruunamehua
Koristeluun
Sitruunasiivuja, tilliä tai ruohosipulia, muutama katkarapu
Sulata katkaravut ja purista mahdollinen neste pois. Ota sivuun muutama koristelua varten. Sekoita kaikki kermatuotteet ja lisää silputtua tilliä ja/tai ruohosipulia, sitruunapippuri, suola ja sitruunamehu. Lisää joukkoon katkaravut. Tarkista maku.
Käytä täytteenä leivälle tai uuniperunalle. Lisää pinnalle koristeeksi jättämäsi katkaravut, yrttioksaa tai silppua ja sitruunasiivut/lohkot.
Annoksesta saimme täytteet neljälle leivälle.