Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Katkaraputäyte

300g katkarapuja sulatettuina ja valutettuina

½ prk kermaviiliä

1 prk (120g) smetanaa

½-1 prk creme frainche

sitruunapippuria

ruohosipulia ja/tai tilliä silputtuna

*suolaa

*sitruunamehua

Koristeluun

Sitruunasiivuja, tilliä tai ruohosipulia, muutama katkarapu

  Sulata katkaravut ja purista mahdollinen neste pois.  Ota sivuun muutama koristelua varten.  Sekoita kaikki kermatuotteet ja lisää silputtua tilliä  ja/tai ruohosipulia, sitruunapippuri, suola ja sitruunamehu. Lisää joukkoon  katkaravut. Tarkista maku.

Käytä täytteenä leivälle tai  uuniperunalle. Lisää pinnalle koristeeksi jättämäsi katkaravut, yrttioksaa tai silppua ja sitruunasiivut/lohkot.

Annoksesta saimme täytteet neljälle leivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *