Katkaraputäyte

0
(0)

300g katkarapuja sulatettuina ja valutettuina

½ prk kermaviiliä

1 prk (120g) smetanaa

½-1 prk creme frainche

sitruunapippuria

ruohosipulia ja/tai tilliä silputtuna

*suolaa

*sitruunamehua

Koristeluun

Sitruunasiivuja, tilliä tai ruohosipulia, muutama katkarapu

  Sulata katkaravut ja purista mahdollinen neste pois.  Ota sivuun muutama koristelua varten.  Sekoita kaikki kermatuotteet ja lisää silputtua tilliä  ja/tai ruohosipulia, sitruunapippuri, suola ja sitruunamehu. Lisää joukkoon  katkaravut. Tarkista maku.

Käytä täytteenä leivälle tai  uuniperunalle. Lisää pinnalle koristeeksi jättämäsi katkaravut, yrttioksaa tai silppua ja sitruunasiivut/lohkot.

Annoksesta saimme täytteet neljälle leivälle.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa