Iloa joululeivontaan GastroMax-keittiövälineillä

0
(0)

Leivonta ei välttämättä ole välinelaji, mutta hyvät tarvikkeet tekevät leivonnasta helpompaa ja hauskempaa. Keittiön leivontakaappiin kannattaa varata tarvikkeita, kuten moderneja piparimuotteja ja silikonista valmistettuja naarmuttamattomia välineitä. Näiden ansiosta leivontahetkistä tulee koko perheen yhteistä mukavaa puuhaa. GastroMax-tuotteilla kotileipuri onnistuu entistä paremmin!

Piparkakut kuuluvat suomalaisiin jouluperinteisiin, mutta ne juontavat juurensa jo keskiajalle. Tuolloin ne olivat ylimystön juhlaherkkua, mutta nykyisin piparit kuuluvat onneksi kaikille. Monissa perheissä piparkakut kuuluvat joulunodotukseen ja ne leivotaan yhdessä koko perheen voimin. Hyvillä välineillä leivonta on hauskaa ja helppoa. Perheen pienimmät innostuvat erityisesti veikeistä piparkakkumuoteista, joilla voi päästää mielikuvituksen valloilleen. Hauska idea joulupöytään ovat puhekuplapiparit, joihin voi kirjoittaa jouluisen tervehdyksen. Puhekuplat valmistuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla muoteilla ja sopivat hienosti vaikka paikkakorteiksi kattaukseen – myös muihin vuoden juhliin.

Piparitalo vaatii tavallisesti paljon vaivaa ja tarkkuutta, jotta seinät ovat suorat, ja talon saa koottua. Nyt sen voi valmistaa vaivatta ilman mittailua, sillä GastroMax piparkakkutalon muotilla valmistuvat talon osat vain kahdella muotin painalluksella. Kun taikinan kaulii suoraan leivinpaperilla päällystetylle pellille, voi talon sujauttaa suoraan uuniin ylimääräisen taikinan poiston jälkeen.

Uutta GastroMaxin valikoimassa ovat silikonista valmistetut tyylikkään mustat taipuisat leivontavälineet. Tuotesarjassa on silikonikaavin kahdessa koossa, suti ja lusikka. Ne soveltuvat kaikenlaiseen leivontaan, eivätkä naarmuta non stick -pinnoitettuja vuokia, joten sarjan kaapimilla voi irrottaa vaikkapa kakut vuokien reunoista. Uutuus on myös pinoutuvien leivontakulhojen valkoinen väri. Käytännölliset kulhot säästävät säilytystilaa ja niissä on tiputtamaton kaatonokka. 

Hauska idea joululeivontaan! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut piparkakkumuotit toimivat myös muiden juhlien koristeena, tai vaikkapa kattauksen nimikyltteinä. Suositushinta 2 euroa.
Silikoniset leivontavälineet eivät naarmuta vuokia. Kaapimella levittyvät täytteet, lusikalla sekoittuvat taikinat ja sudilla voidellaan pullat. Tiputtamattomalla kaatonokalla varustettuja leivontakulhoja saa nyt myös kauniin valkoisena. Suositushinnat alkaen 4,50 euroa. Raastin ja vispilä kuuluvat keittiön perusvarustukseen. BIO-sarjan tuotteiden kädensija on yhdistelmä sokeriruokoa ja pohjoismaista puukuitua, teräosat ovat ruostumatonta terästä. Sarjan välineiden suositushinta alkaen 4,90 euroa.
Piparitalon leivonta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Vain kahdella muotin painalluksella saa kaulitusta taikinasta tarvittavat osat taloon. Suositushinta 5,50 euroa.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa