Lakkapiirakka Ø26 cm

0
(0)

Ainekset

1 pkt Fazer gluteeniton piirakkataikina pakaste

1 kpl eli  200 g Valio Viola tuorejuusto vanilja

150 g creme frainche

½ dl hienoa sokeria  + pinnalle  3 rkl

1 kanamuna

noin 4 dl lakkoja

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. 

Laita uuni lämpenemään 175*C kiertoilma.

Kauli taikina  ohueksi ja että sopii vuokaan + reunoille. Nosta taikina varovaisesti vuokaan. Painele pohjaan ja reunoille tasaisesti. Painele reikiä  haarukalla taikinapohjaan.

Sekoita tuorejuusto, sokeri, kanamuna ja crem frainche hyvin sekaisin. Kaada vuokaan taikinan päälle.

Ripottele päälle lakat tasaisesti ja lopuksi hieman sokeria.

Paista keskitasolla  noin 30-35  minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

Itse kaulitsen taikinan kahden leivinpaperin välissä.  Helppo kaulia ja toimii loistavasti muun muassa gluteenittomia taikinoita käsitellessä.

Tämä ohje on  tehty 26 cm  pyöreään piirakkavuokaan.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa