Ainekset
1 pkt Fazer gluteeniton piirakkataikina pakaste
1 kpl eli 200 g Valio Viola tuorejuusto vanilja
150 g creme frainche
½ dl hienoa sokeria + pinnalle 3 rkl
1 kanamuna
noin 4 dl lakkoja
Ohjeet
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita uuni lämpenemään 175*C kiertoilma.
Kauli taikina ohueksi ja että sopii vuokaan + reunoille. Nosta taikina varovaisesti vuokaan. Painele pohjaan ja reunoille tasaisesti. Painele reikiä haarukalla taikinapohjaan.
Sekoita tuorejuusto, sokeri, kanamuna ja crem frainche hyvin sekaisin. Kaada vuokaan taikinan päälle.
Ripottele päälle lakat tasaisesti ja lopuksi hieman sokeria.
Paista keskitasolla noin 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
Itse kaulitsen taikinan kahden leivinpaperin välissä. Helppo kaulia ja toimii loistavasti muun muassa gluteenittomia taikinoita käsitellessä.
Tämä ohje on tehty 26 cm pyöreään piirakkavuokaan.