Jouluinen Sara La Fountainin laatima GLÖET resepti.
Glöet Sabayon marjoilla
5 kananmunan keltuaista
1 1/2 dl sokeria
1 1/4 dl valkoista Glöet glögikuohuviiniä
karpaloita
vadelmia
mansikoita
karhunvatukoita
Koristeluun:
vohvelikeksejä & tomusokeria
Laita lasit jääkaappiin jähmettymään.
Valmista Sabayon.
Laita suurehko kulho vesihauteeseen. Lisää kulhoon kananmunan keltuaiset ja sokeri koko ajan vatkaten, ja vatkaa vispilällä kunnolla kuohkeaksi. Kaada joukkoon valkoista Glöet glögikuohuviiniä ja jatka vatkaamista kunnes vaahdosta tulee paksumpaa.
Laita seuraavaksi marjoja lasikulhoihin ja kaada Sabayon vaahtoamarjojen päälle. Koristele vohvelikekseillä ja tomusokerilla.
Ennen kuin tarjoilet Sabayonin, paahda kaasupolttimella annosten pintaan rapea kuori.