Tölkkitonnikalasta pihvit (18 kpl)

0
(0)

Ainekset

4 tlk tonnikalapaloja vedessä

reilu 1 dl silputtua kevätsipulin vartta

reilu  1 dl silputtua tilliä

4 rkl kukkurallista creme fraiche*

4 kananmunaa

suolaa

mustapippuria rouheena myllystä

noin ½ dl kaurajauhoa

noin ½ dl kaurahiutale

rasvaa paistamiseen

Teko-ohjeet

Laita tonnikalat lävikköön valumaan. Silppua tilli ja kevätsipulin varret.

Laita tonnikalat kulhoon ja pienennä haarukan avulla eli riko niitä paloja. Lisää  creme frainche, tilli ja kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.  Lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin massan joukkoon.

Lisää lopuksi joukkoon  kaurajauho ja -hiutale. Sekoita hyvin nämäkin. Peitä ja nosta jääkaappiin noin 15 minuutiksi.

Muotoile pieniä pihvejä ja paista lettupannulla molemmin puolin, kunnes saa kauniin väripinnan.

Tarjoa esimerkiksi keitettyjen uusien perunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.

*creme fraichen voi korvata esimerkiksi smetanalla tai vastaavilla.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa