Poronkäristys

0
(0)

noin 700g kohmeista käristelihaa

1 iso tölkki tummaa olutta

mustapippuria myllystä

1 kpl  lihafondi

1 pkt pekonikuutioita

vettä

*suolaa

Laita pekoni kylmään pataan. Paistele pekonia hetken aikaa padassa.  Lisää poronkäristyspaloja vähin erin. Paistele ja kääntele. Lisää mustapippuria myllystä oman maun mukaan.  Lisää joukkoon olut ja kiehauta hetken aikaa.  Vettä sen verran, että lihat peittyvät juuri ja juuri. Laitta joukkoon lihafondi ja halutessasi suolaa.  Laita pata uuniin  kypsymään. 

150°C 2-3h.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa