Parsakaalipihvit

4
(1)
  • 2 kpl parsakaalia (700-800g)
  • 3 rkl  maissitärkkelystä (kukkurallista)
  • 1 rkl (reilu) kuivattua rohosipulia
  • 3 rkl creme frainche/smetana
  • 2  kananmunaa
  • 1-2 rkl parmesania raasteena
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • rasvaa paistamiseen

Huuhtaise parsakaalit.  Raasta kukinnot tai  jauha koneella silpuksi. Lisää mausteet, parmesan ja maissitärkkelys. Sekoita hyvin. 

Lisää creme frainche ja kanamunat yksitellen hyvin sekoittaen. Laita jääkaappiin noin 30-40 minuutiksi.  Muotoile pihveiksi ja paista pannulla hyvä väri molemmin puolin.  Käännä varoen kahden lastan avulla. Laita paistetut pihvit uunivuokaan ja kypsennä uunissa reilu 160`*C ja noin 30 minuuttia.

*Käsiteltäessä massa on hieman kosteaa, mutta pysyy yllättävän hyvin kasassa.

Annoksesta tuli 10 pihviä. Tarjosimme perunaporkkanasoseen kera.

Kastikkeena nokare creme frainchea.

Idea tähän ruokaan  tuli  Strömsö ohjelmasta ja alla linkki ohjelmassa

olleeseen reseptiin.  Yllä oleva ohje on ruokavaliooni sopiva.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2021/02/18/kokeile-parsakaalipihveja-juuressoseella-ja-raikkaalla-piparjuurivaahdolla

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 4 / 5. Arvostelut: 1

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa