Paneroitua turskafilettä nopealla ja helpolla paneroinnilla

0
(0)

Tarvitset:

turskaa fileenä

oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

pankojauhoa

Lisäksi rasvaa paistamiseen

Teko-ohjeet

Huuhtaise fileet nopeasti. Kuivaa talouspaperilla.

Laita fileet isoon kulhoon.  Lisää hieman oliiviöljyä ja pyöräyttele kalapaloja niin et ovat kauttaaltaan öjyssä.  Mausta suolalla ja pippurilla.

Laita astiaan pankojauhoa ja  painele ja pyörittele kalapalat niin et saavat kauttaaltaan jauhoja pintaansa.

Anna vetäytyä hetken aikaa.

Paista kalapalat molemmin puolin.  Koosta riippuen menee muutamia minuutteja per puoli.

Paistaessasi kalapaloja huolehdi et pannu rasvoineen on kuuma. Ei kuitenkaan niin kuuma, että kalat palavat.  Liian alhainen lämpö niin jauhot imevät liikaa rasvaa.

Tarkoituksena kypsä kala ja rapsakka pinta.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa