Paahdetut palsternakat

0
(0)

Palsternakoissa on makeutta, joka sopii hyvin yhteen riistan- lihan kanssa. Valkosipuli, timjami ja rosmariini maustavat paahdetut palsternakat herkullisiksi.

4 kohtuullisen isoa palsternakkaa

1 kokonainen valkosipuli


1 nippu timjamia


2 rosmariininoksaa

Suolaa ja pippuria

50 g voita

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.

Kuori palsternakat ja leikkaa pois tyvi ja kärki. Halkaise palsternakat pituussuun­ nassa ja paloittele ne kuuteen osaan. Puolita valkosipuli.

Laita palsternakkapalat uunivuokaan yhdessä valkosipulin, timjamin, rosmariinin, voin, suolan ja pippurin kanssa. Paista uunissa 15 minuuttia.

Resepti Micken Villiruoka – kirjasta (kuvat Linus Lindholm)

Instagram: @michaelbjorklundchef 

https://www.instagram.com/michaelbjorklundchef/

Facebook: Michael Björklund Chef 

https://www.facebook.com/michaelbjorklundchef/

YouTube: Michael Björklund Chef 

https://www.youtube.com/channel/UCaEhcZwZvHahIYjJrhJ4ceQ

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa