Palsternakoissa on makeutta, joka sopii hyvin yhteen riistan- lihan kanssa. Valkosipuli, timjami ja rosmariini maustavat paahdetut palsternakat herkullisiksi.
4 kohtuullisen isoa palsternakkaa
1 kokonainen valkosipuli
1 nippu timjamia
2 rosmariininoksaa
Suolaa ja pippuria
50 g voita
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Kuori palsternakat ja leikkaa pois tyvi ja kärki. Halkaise palsternakat pituussuun nassa ja paloittele ne kuuteen osaan. Puolita valkosipuli.
Laita palsternakkapalat uunivuokaan yhdessä valkosipulin, timjamin, rosmariinin, voin, suolan ja pippurin kanssa. Paista uunissa 15 minuuttia.
Resepti Micken Villiruoka – kirjasta (kuvat Linus Lindholm)
Instagram: @michaelbjorklundchef
https://www.instagram.com/michaelbjorklundchef/
Facebook: Michael Björklund Chef
https://www.facebook.com/michaelbjorklundchef/
YouTube: Michael Björklund Chef