Ainesosat
1 pkt HK Sininen lenkki
1 kpl Mutti tomaattipyree 140g
mustapippuria rouheena
1-2 tl sokeria
* suolaa
tilkka rasvaa paistoon
1 kpl lihafondi
1 prk kermaa (2dl)
vettä
Maizena -suuruste ruskea
Valmistus
Kuori makkara ja paloittele. Laita tilkka rasvaa pannuun ja paista makkaroita hetken. Sekoitellen niitä aina välillä. Paistoaika riippuen miten tumman pinnan haluat.
Lisää tomaattipyree ja sekoita se makkaran joukkoon. Lisää tilkka vettä ( noin 2dl), kuumenna ja tässä vaiheessa joukkoon lihafondi + muut mausteet. Laita lisää vettä noin 1l + kerma. Kuumenna.
Suurusta kastike Maizenalla paketin ohjeen mukaan. Määrä riipuu siitä kuinka paksua tai ohutta kastiketta haluat. Tarkista maku.
Sokeri ja kerma ei ole välttämätön, mutta omaan makuun pehmentää tomaattista makua.