Nopea makkarakastike

0
(0)

Ainesosat

1 pkt HK Sininen lenkki

1 kpl Mutti tomaattipyree  140g

mustapippuria rouheena

1-2 tl sokeria

* suolaa

tilkka rasvaa paistoon

1  kpl lihafondi

1 prk kermaa (2dl)

vettä

Maizena -suuruste ruskea

Valmistus

Kuori makkara ja paloittele. Laita tilkka rasvaa pannuun ja paista makkaroita hetken. Sekoitellen niitä  aina välillä. Paistoaika riippuen miten tumman pinnan haluat.

Lisää tomaattipyree ja sekoita se makkaran joukkoon. Lisää tilkka vettä ( noin 2dl), kuumenna ja  tässä vaiheessa joukkoon lihafondi +  muut mausteet.  Laita lisää vettä noin 1l + kerma. Kuumenna.

Suurusta kastike Maizenalla paketin ohjeen mukaan. Määrä riipuu siitä kuinka paksua tai ohutta kastiketta haluat. Tarkista maku.

Sokeri ja kerma ei ole välttämätön, mutta omaan makuun pehmentää  tomaattista makua.

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa