Seuraa meitä: Tutustu löytämiimme resepteihin

Mac&Cheese eli juustomakaroni

Kuvan juustomakaroni tehty Pirkan gluteenittomaan pastaan.

Hieman voita tai muuta rasvaa

mustapippuria

5-6 dl kermaa

150-200 g Vuohen GR juustoraaste (muukin käy makun mukaan)

suolaa

pastaa

Keitä pasta kypsäksi paketin ohjeen mukaan.

Sulata rasva paksupohjaisessa katttilassa ja  lisää kerma. Kuumenna (varo polttamasta pohjaan), mutta sekoita koko ajan. Lisää joukkoon juustoraaste ja hämmennä edelleen kunnes on sulanut.  Lisää mustapippuria ja suolaa maun mukaan.

Voitele vuoka ja  laita pasta vuokaan. Kaada juusto-kermaseos pastan päälle.  Sekoita hieman.  Vuoka uuniin.

a) Gratinoi nopeasti kuumassa uunissa eli  noin 250 °C     15 min.

b) Anna  tekeytyä miedommalla lämmöllä uunissa  175 °C noin 30 min. Ja voit toki grillivatuksen alla ottaa lopuksi hieman väriä pintaa. Varo polttamasta.

Kuvan juustomakaroni tehty Pirkan gluteenittomaan pastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *