Kievin kanavuoka

0
(0)

Ainekset

2 pkt kanan ohut fileepihvi maustamaton

suolaa

mustapippuria

vehnäjauhoja

2- 3 kananmunaa

pankojauhoja

1 puntti lehtipersiljaa

5-6 isoa valkosipulin kynttä

1 pkt  (140g) Valion Alppi Kreivi juustoviipale

2 kpl  = 160g  Lieksan yrttipersiljavoi

Resepti

Siisti kanapihvit mikäli tarpeen. Nuiji varovaisesti ohuemmiksi minigrip pussin avulla.  Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.

Riko munat yhteen astiaan ja vatkaa rakenne rikki pikaisesti.  Vehnäjauhoja  seuraavaan astiaan ja mausta nämäkin suola+ mustapippuria. Kolmanteen astiaan pankojauhoja  ja mausta nämäkin  suolaa ja mustapippuria. Muista sekoittaa mausteet  kunkin jauhon joukkoon.

Irrottaa lehtipersiljan lehdet, ja hienonna veitsen avulla. 

Kuori valkosipulit, ja murskaa ensin veitsen lappeella, ja lopuksi hienonna.

Avaa yrttivoit valmiiksi. Voit näitä käyttää viipaloituina tai tikkuina.

Ota juustoviipaleet valmiiksi.

Laita vuoan pohjalle tilkka rasvaa.

Panerointi

1. Pyöräytä leike vehnäjauhoissa molemmin puolin.

2. Kastele leike kananmunassa kauttaaltaan ja valuta tovi.

3. Painele leike pankojauhoihin, ja nosta myös lusikan avulla pankojauhoa leikkeen päälle, painele,   käännä leike, ja painele  vielä uudemman kerran.

Aseta vuokaan 2-3 paneroitua leikettä.  Laita juustoviipale ja ripottele jokaisen päälle  lehtipersiljasilppua  ja valkosipulia. Lisäksi  maustevoita.

Lado päälle uusi kerros leikkeitä ja toista edellinen maustaminen ja juusto.

Laita loput leikkeet.

Paista 200 asteessa noin 1h.

Tiputa uunin lämpötilaa 150 asteeseen ja jatka paistoa noin 30 min.

Ota uunista ja anna tasaantua muutama minuutti. tilkka rasvaa vuoan pohjalle.

Kievin kanavuoka
Kievin kanavuoka

Kuinka hyödyllinen tämä kirjoitus oli?

Klikkaa tähteä ja anna oma arvostelusi!

Keskiarvo 0 / 5. Arvostelut: 0

Ei vielä arvosteluja - ole sinä ensimmäinen!

Koska mielestäsi tämä oli hyödyllinen...

Seuraa meitä Facebookissa!

Vastaa