Ohjetta noudatimme muutoin, mutta allergeenit ja muut rajoitteet huomioiden hieman muokattuna.
– Seesamiöljyn korvasimme rypsiöljyllä
– Inkivääri oli purkista inkivääritahnaa ja sitä laitettiin ihan maun mukaan noin 1rkl.
– kasvikset paistoimme erikseen
– Hoisinkastike jätettiin pois (sisältää seesaminsiemeniä)
– Valkoviinietikan korvasimme riisiviinietikalla
– Hunajan korvasimme muutama tl hienosokeria (siirappikin kävi mielessä ja fariinisokeri)
– MSG aromivahvennetta emme käyttäneet
Olemme tehneet kahdesti ja ei jää tähän. Mikä on ihan alkuperäinen maku niin sitä emme saa tietää. Kokeilkaa ihmeessä te, jotka voitte.
Ensimmäinen kerta tehtiin varovaisesti maustaen. Toisella kertaa uskalsi reilummin.
Kiitos Jukka Tammelalle ohjeesta.