4 pss Pirkka perunasuikale
1 rasia janssonin/anjovis fileitä
1 puntti kevätsipulia
4 prk kermaa (2,5dl-3,3 dl)
mustapippuria
Rasvaa vuoan voiteluun
Vuoan koko 40x32cm Ikean Konics
Huuhtaise kevätsipuli , kuivaa ja silppua. Voitele vuoka ja laita pohjalle 2 pps perunasuikaletta ja mustapippuroa maun mukaan. Lisää janssonninfileet tasaisesti (voit kippaa myös liemen joukkoon) ja levitä näiden päälle kevästsipulisilppu. Nyt lisätään loput 2 pps perunasuikaletta ja mustapippuria pintaan. Kermat tasaisesti ja kermapurkit huuhtelen tilkalla vettä ja kaadan vuokaan.
Uuniin 150-175C* 2-3h.
Tykkään et saa rauhassa muhia. Paranee uudelleen lämmitettäessä.
Jos pinta tummuu liikaa niin folio tai leivinpaperi päälle. En lisää suolaa. Sitä on kalassa jo riittämiin.