Ainesosat
- noin 2,3kg possunniskaa
- paprikajauhetta
- savupaprikajauhetta
- Sweet Baby Ray`s Hickory bbq-kastike ½-1 pullo
- noin 2dl vettä
- suolaa halutessasi
Ohjeet
Viipaloi liha. Hiero lihan pintaan savupaprika + paprikajauhetta. Molemmin puolin. Lisää kastiketta pullosta ja katso, että sitä on tasaisesti. Lisää tilkka vettä vuoan pohjalle.
**Jos aikaa on niin jätä maustumaan yön yli.
Paista 150*C 4-5h uunin keskitasolla. Käännä lihat parin tunnin jälkeen. Jos lihasta uhkaa tulla omaan makuusi liian tumma niin suojaa vuoka foliolla.
Nosta lihat toiseen astiaan ja riivi kahden haarukan voimin. Liha hajoaa helposti ja näin kuuluu ollakin.
***Tämä vaihe vain jos haluat pois rasvapinnan. Jäähdytä vuoassa oleva neste. Itse siirsin nesteen pieneen kattilaan, ja pidin jääkaapissa yön yli. Pinnalle muodostuu oranssinsävyinen rasvakerros. Kuori tämä osa pois. Muu osakäytä kastikkeena lihan kanssa. Tällä tavoin voit säädellä miten kosteaksi haluat lihan.
Tarjoilu
Lämmitä liha kastikkeessa. Tarjoile.